torsdag den 15. februar 2018

Alpakka, silke og enkelthed

Jeg elsker min nye trøje. Susie Haumanns design er fra bogen Keep It Simple og hedder Right Down. Den har præcis den rette kombination af raffinement og enkelthed. Den er også rigtig lækker at strikke og passer godt til, at jeg i øjeblikket foretrækker at strikke noget, hvor jeg ikke skal koncentrere mig alt for meget. Jeg går allerede og overvejer, om jeg skal have en mere! Men blot i en mere let, lys og sommeragtig version.


Den er ikke strikket i originalgarnet, da jeg havde en lækker Alpaca Silk fra Hjertegarn liggende i en chokoladebrun. Som følgetråd har jeg brugt en sort Drops Lace. Det fungerer vildt godt.
Så kulden må gerne blive her lidt endnu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...