fredag den 5. januar 2018

Den eneste hjemmelavede julegave

Jeg strikker og laver i det hele taget meget få ting til andre i øjeblikket. Faktisk begrænser jeg også produktionen til min datter. Der er simpelthen så lidt tid til at strikke og lege krea, at jeg har valgt at gå ego-vejen og primært fokusere "produktionen" på mig selv.

Derfor er det heller ikke blevet til mange hjemmelavede julegaver. Faktisk blev det kun til én eneste, og den blev sendt af sted, så modtageren først fik den for et par dage siden. Det er ikke særlig god stil, men sådan blev det.Og heldigvis blev min veninde glad for sit nye halsrør, strikket i Lamauld fra Camarose efter Ölandmønsteret fra KitCouture. Der er bare et eller andet med det mønster - jeg bliver ikke træt af at strikke det. Se trøjen her og det andet halsrør her, som begge er strikket samme mønster.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...