mandag den 18. september 2017

Meget stilsikker børnestrik

Trine Frank Påskesen har en stor og trofast følgeskare på Instagram, hvor hun længe har leveret lækre opskrifter til på strik til både børn og kvinder. Hun er enormt dygtig til at ramme det delikate og nordiske i sine designs og derfor var det meget oplagt, at hun skulle udgive en lige så smuk og stilsikker bog med børnestrik.


Og bogen er virkelig lækker. Den er flot udarbejdet og oser af kvalitet. Der er kælet for detaljerne med en flot lookbook, der frister til styrte i gemmerne efter garn og pinde. Opskrifterne virker som om, de er til at gå til, og der er fine forslag til garn og farver. Der er desuden en lille lækker overraskelse med perlestrik, som er så fint og enkelt, at det ikke bliver for meget til en lille piges krave eller bærestykke.

Jeg blev så glad for at se perlerne og ville gerne have set meget mere af den slags i bogen. For selvom bogen er super smuk og lækker... Så er den også så stilsikker, at jeg næsten synes, at den bliver for sikker. Udover perlerne synes jeg nemlig ikke, at der er noget i bogen, som ikke er set før. Modellerne, sammensætningen af dem og ikke mindst farvevalget passer 100 % ind i tiden og matcher med sikkerhed enhver strikkemammas drøm om stil og design til de små. Jeg sidder dog alligevel med en form for dejavu, der lægger en dæmper på begejstringen.

Der vælter altså ikke overraskelser ud af Trine Ps bog. Til gengæld får du skønhed, stilsikkerhed og opskrifter, som med garanti er rare at give sig i kast med foran tv'et i den mørke tid.

Bogen er allerede udkommet, og du kan finde forhandlere her.

For god ordens skyld skal jeg lige huske at fortælle, at jeg har fået bogen fra forlaget Turbine for at kunne anmelde den. Det eneste jeg har modtaget er bogen, og alle meninger om den er mine egne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...