onsdag den 12. juli 2017

DIY: Teksttunge papirkugler

Når Svigerfar klunser en ødelagt Harry Potter bog, så bliver jeg nødt til at lave julekugler. Kuglerne er udstanset af bogens sider, men jeg tænker, at man i stedet blot kan tage kopier af bøgernes tekst, så man ikke behøver at slagte sin yndlings litteratur.Du skal bruge:
  • sider med tekst fra en bog, et juleeventyr, noder eller bare noget rigtig pænt papir
  • stansejern
  • symaskine
  • tråd
  • en perle eller vedhæng, der kan give lidt tyngde
Jeg har stanset cirkler, som er 7,5 cm i diameter. Syet på maskine igennem 7 cirkler og herefter trukket vedhæng og perle på et silkebånd, som igen er syet fast henover midten af de udstansede cirkler. Herefter har jeg foldet bolden ud.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...