søndag den 16. juli 2017

DIY: Små Potterheads

Man kan vel godt have små hoveder hængende på juletræet eller på troldgrenen ikke? Jeg har lavet et sæt, hvor trioen af Harry, Ron og Hermione er blevet en kvartet ved at inkludere mig selv. :) Dog er jeg erklæret Hufflepuff og er derfor ikke beæret med de samme farver, som de andre. Det har samtidig givet god anledning til at få brugt de sidste af de vedhæng, som jeg lavede for nogle år siden. Hvis du ikke lige har små metal slips ved hånden, som du kan male, kan du fx købe nogle her, eller du kan fx lave nogle i grønlandske perler (se video her) eller måske i krympeplast (se video her)?Du skal bruge:
  • Træperler 2,5 cm i diameter
  • Små slips
  • Silkebånd/læderbånd/sort elestik
  • En sort tusch 

Tegn ansigter og hår på træperlerne. Træk herefter slips og perle(r) på din stor og bind en knude. Det er superlet og alligevel virkelig svært! Hold nu magle, hvor gad jeg godt kunne tegne bedre! Jeg har måtte bruge mange forsøg på at lykkes, og jeg er stadig ikke helt tilfreds. Men nu er det blevet så godt, som jeg kan gøre det. :)

1 kommentar:

  1. Tænker at krympeplast også kunne være en mulighed til de der slips 😄 elsker dine hp juleting.

    SvarSlet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...