søndag den 23. juli 2017

DIY: Harry X-mas


Er der noget, der hedder mosterhumor? Jeg er jo hverken onkel eller morfar, så den slags humor kan jeg ikke have... Men altså jeg synes, at jeg var mega sjov og opfindsom, da jeg fandt på, at jeg ville lave en guirlande med teksten "Have a Harry Xmas!" Det viste sig, at jeg ikke var særlig opfindsom og man kan fx se i hastaggene på instagram, at det har andre brugt i årevis! Nå, men jeg synes stadig, at det er sjovt på sådan et hø-hø-niveau. :)

Guirlandens cirkler er stanset ud i 4 røde nuancer og er 7,5 cm i diameter. Bogstaverne er ligeledes stanset ud med mit nye sæt, som fylder en hel lille kuffert! Jeg er ret så begejstret for, at jeg har et helt alfabet. Til sidst er guirlanderne syet sammen på maskine. Jeg har brugt forskellig farve under- og overtråd.

For at holde guirlanden nede, har jeg givet den lidt tyngde i bunden med en glasperle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...