søndag den 30. juli 2017

DIY: Harry, Arne & Carlos

Arne & Carlos gjorde strikkede julekugler til det helt store krea-hit i 2010. I 2014 blandede jeg deres kugler med ideen om en adventskrans, og i 2017 vil jeg introducere de to herrer til the Boy who Lived med et nyt motiv, der passer til mønsteret på kuglerne.

Selve grundmønsteret på kuglen er fuldstændig ud fra Arne & Carlos' opskrift, som du kan finde i bogen Julekugler eller her. Bogstaverne er baseret på Natalkas Harry Potter korsstingsalfabet, men jeg har rette det til, så det passer til kuglerne. Jeg har brugt helt almindelig strømpegran til at strikke kuglen i og fyldt den med pudefyld fra en Ikeapude.
Jeg har lavet et diagram til kuglen, som du kan finde her.

1 kommentar:

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...