onsdag den 26. juli 2017

DIY: Flettede Hogwarts hjerter


Jeg er meget glad for flethjerter, så derfor skulle der også nogle med i dette års jul i juli! Jeg har taget udgangspunkt i de fire kollegier på Hogwarts ved at bruge deres farver og dyr. Jeg har dog valgt at bruge flere sider fra den samme bog, som jeg lavede teksttunge julekugler af, men man kunne også vælge at lave dem helt i karton og dermed bruge begge farver fra hvert kollegie. Og så har jeg lavet en skabelon, så du selv kan prøve hjerterne af - du finder den her.

Du skal bruge:
  • 2 printede skabeloner
  • karton i de ønskede farver og eventuelt sider eller kopier fra en Harry Potter bog
  • hæftemaskine
  • skalpel eller hobby kniv
  • skæreunderlag
  • saks
  • limstift
  • eyelets
  • lædersnøre
Fremgangsmåden er ret simpel. Hæft skabelonen fast til karton eller papir. Skær dyremotivet ud. Klip herefter resten af flet hjertet ud. Flet hjertet. Hvis du vælger at lave dem som mig, nemlig uden lomme, så skal du bruge en lille klat lim til at holde alle ender på plads. Lave hul, isæt en eyelet og en snøre.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...