mandag den 31. juli 2017

Deathly Hallows Shortbread Cookies


Når der er fødselsdag, skal der også være kage! Og i dag fylder Harry Potter 37. Så derfor får du i dag på den sidste dag i denne omgang Jul i juli en opskrift på Shortbread Cookies, som bliver solgt i Florean Fortescue's Ice Cream Parlour i Diagon Alley.

Jeg har brugt en opskrift, som jeg fandt på bloggen The Craftinomicon. Småkagen er baseret på den klassiske skotske småkage: Shortbread, som er en meget ydmyg lille sag, der kun består af sukker, smør og mel. Men det gør den ikke mindre lækker!

Jeg lavede to versioner af kagerne, så jeg også kunne få nogle på juletræet.


Jeg har samlet alle Jul i juli indlæggene på én side, som du kan finde HER og via billedet i venstre side. På siden er der også links til tidligere jule-DIYs. Så det bør være let at finde tilbage til projekterne, hvis du frem mod jul skulle have lyst til at give dig i kast med nogle af dem.

Tak, fordi du legede med. Glædelig juli og Harry Christmas!

2 kommentarer:

  1. ELSKER ELSKER ELSKER at du har taget Harry Potter tema op på din blog... Mit liv som strikdesigner begyndte jo med HP strikopskrifter...

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvor er du sød. Det er mig en umulighed at slippe Harry Potter! Knus A

      Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...