torsdag den 1. juni 2017

Kom ind i Kreakampen!

Der er et supersejt program på DR Ultra, der hedder Kreakampen. Hvert afsnit indeholder en dyst på kreative evner mellem børn, som kan og vil noget med perleplader, symaskiner eller maling. Og nu er der også kommet en bog, som er spækket med det bedste fra programmet med trin-for-trin guides i bedste DIY stil.


Nu kender jeg ikke super mange børn i målgruppen, men som voksen synes jeg, at bogen indeholder nogle rigtige gode guides og tips til, hvordan man kan komme i gang og øve sig på de ting, som man gerne vil lære. Teknikker og ideer forklares af både børn og voksne.

Bogen indeholder ikke kun old school kreativitet som perleplader og smykker, men forklarer også, hvordan man laver fx stopmotion film. Du få lige lidt billedspam, så du selv kan danne sig et indtryk - men min vurdering er, at mange børn ville elske at få bogen mellem hænderne.Bogen er allerede udkommet og du kan finde forhandlere her.

For god ordens skyld skal jeg lige huske at fortælle, at jeg har fået bogen fra forlaget Carlsen for at kunne anmelde den. Det eneste jeg har modtaget er bogen, og alle meninger om den er mine egne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...