mandag den 19. juni 2017

Arvingens sommer-outfit

Da jeg var omkring 20 uger henne med Annika, var jeg i Edinburgh, hvor jeg købte en masse lækkert garn i den tro, at min baby skulle have den ene strikkede romper efter den anden. På en eller anden måde blev Annika bare aldrig sådan rigtig en romper-baby. Så derfor har jeg stadig en del små portioner af 2-3 nøgler superdejligt garn liggende. Halvanden nøgle af en cashmere/bomuld blanding er blevet til denne fine og søde vest med snoninger. Opskriften er lavet af Mille Fryd, der står bag Finest Strik. Jeg har stadig halvanden nøgle tilbage, så mon ikke det bliver til endnu en sommervest, når jeg finder det rette mønster.


1 kommentar:

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...