mandag den 8. maj 2017

Porcelænsstøbning

Jeg har tilbragt weekenden i fantastiske omgivelser. Nemlig i Thora Finnsdottirs værksted i Frederiksværk. Her holder hun workshops under overskriften Finurlig Keramik og som sædvanlig fik omgivelserne og muligheder for at producere for alvor sat gang i min lyst til bare at gå amok.

Min produktion på dag 1.
Et meget lille udsnit af Thoras utallige forme
Der er hylde efter hylde af prøver og inspiration
Lidt af det, jeg fik lavet på dag 2.
Støbning af min pendel
Udvalg af holdets produktion på dag 1
Dag 1 gik med at støbe, og jeg fik totalt støbefeber. Det var tæt på, at jeg ikke nåede at blive færdig med alt det, jeg havde gang i. Vores produktion blev forglødet natten over og næste dag skulle den stå på glasering. Men vi kunne også liiiige nå at støbe lidt småting og lave lidt julepynt med udstikkerforme. Det var endnu sværere dag 2 at begrænse sig, og flere ting jeg lavede blev forhastede og gik derfor i stykker. Så næste gang skal jeg altså ligge en plan (-og holde mig til den:)).

Mulighederne hos Thora er næsten for mange, for store og for uoverskuelig. Ideerne og ønskerne stod i kø og jeg fik slet slet ikke lavet alt det, som jeg gerne ville. Jeg vil altså meget gerne igen på kursus, når det kan lade sig gøre, og jeg glæder mig til at se de færdige ting, når jeg har hentet dem.

Hvis du selv har lyst til at komme på kursus, kan du finde fremtidige datoer her.

2 kommentarer:

  1. Hvor er det nogle fine ting man kan lave! Hvad koster sådan et kursus?

    SvarSlet
    Svar
    1. Det koster 1600 kr plus materialer. Jeg tror, at hun sagde 130 kr pr færdiglavet kg. :)

      Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...