fredag den 26. maj 2017

Porcelænsstøbning - pralerunden

I dag var jeg forbi Thora i Frederiksværk for at hente de sager, som jeg lavede, da jeg var på kursus for 3 uger siden. Og nøj, hvor er jeg glad for det endelig resultat, så her kommer en pralerunde. :)


Jeg fik lavet en lampeskærm, som jeg er mægtig glad for!! Den skal hænge i et hjørne i min nye stue og lave hyggelig belysning. Den skal bare have tilføjet en fatning og en flot stofledning. De store perler skal også bruges til belysning - de skal nemlig pynte en ledningen på en meget enkel pendel.Jeg er pjattet med mine elpære-hængevaser. Læder og porcelæn er et virkelig godt match!


Jeg fik en del hjælp til de her minivaser. De er lavet på dag to og i min ivrighed for at nå en masse, blev de ikke tørre nok i formene. Jeg synes, at de er rigtig sjove. Hvis jeg skal afsted igen, kunne jeg godt finde på at lave nogle med lidt større vaser.


De her tre skal være hængekrukker i mit nye køkken! Det var egentlig meningen, at de skulle have været større, men jeg glæder mig til at se dem med små sukkulenter i. Når jeg ved præcis, hvor de skal hænge, får de isat lædersnøre, der passer i længden.

Jeg lavede også to lysestager og en hel del juleophæng. Men dem må jeg prale af en anden gang, for jeg har ingen lys i uset og stagerne ser fesne ud uden. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...