fredag den 12. maj 2017

Herresweater med lus

Det føles som uendelige tider siden, men i dag blev jeg endelig endelig igen færdig med et større projekt. Der er bare ikke meget krea-tid i hverdagene, og derfor bliver alle projekter til evighedsprojekter. Det samme har gjort sig gældende med denne trøje til min kæreste. Hold nu magle, hvor er en str. large bare stor - også selvom man strikker på pind 5!


Mønsteret er fra CaMaRose og det samme er garnet. Jeg har strikket i lamauld i en lys grå og en jeansblå. Selvom jeg faktisk havde sat næsen op efter andre farver (jeg købte kittet på ophørsudsalg), så synes jeg, at den er blevet rigtig god.


Jeg er blevet ret glad for flerfarvet strik, og mit næste egostrikkeprojekt bliver nok samme teknik og faktisk også fra CaMaRose, men denne gang på pind 3, så den er nok færdig engang i 2020. :D

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Den er totalt lækkert - så jeg håber, at han får den brugt!

   Slet
 2. Det er en rigtig flot sweater, du har strikket!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes faktisk også, at han er lidt heldig. :)

   Slet
 3. Svar
  1. Jeg tror også, at han er blevet ret glad for den. :)

   Slet
 4. Så smukt, og det er jo ret nemt, når man først er kommet i gang. Spændt på at se hvad du får på pindene :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk for det meste sådan, at det er lettere end det ser ud. ;)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...