mandag den 22. maj 2017

Ankers trøje

Jeg har flere gange tænkt, at jeg skulle prøve at strikke med magic loop i stedet for strømpepinde, men jeg syntes, at det så så bøvlet ud, så jeg fik aldrig prøvet det af. Men efter at have strikket en stor herretrøje blev jeg pænt træt af strømpepinde!! Så derfor måtte jeg finde et let og småt projekt, så jeg kunne prøve den (for mig) nye teknik.


Og Ankers trøje fra Petite Knit er altså bare super let og hurtig at strikke! Den er strikket i to tråde superwash merino, som jeg købte i Porto for 2 år siden. Den er superblød og rimelig praktisk - og jeg håber, at trøjen kommer til at passe i sensommmeren og i efteråret. - Det er liiidt stor nu. Jeg er faktisk blevet så glad for modellen, at Ankers trøje i voksen størrelse er kommet på strikkelisten - jeg skal bare lige have egostrikket en anden model først. :)

Og tilbage til magic loop... som så mange andre før mig, har jeg bare måtte sande, at det er meget lettere end strømpepinde! Så nu har jeg fået total blod på tanden: der skal så meget strikkes sokker fra tåen og op!

1 kommentar:

  1. Sikke en lækker farve! Den er virkelig flot. Jeg har også lige for nylig afprøvet magic loop efter et årelangt tilløb. Det er jo i virkeligheden ret simpelt, selvom det ser så svært ud og meget hurtigere end strømpepinde. Jeg er fan...

    SvarSlet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...