lørdag den 11. marts 2017

Påskeæg fra Harry Potter


Det her er en af de der ideer, som jeg fik og lavede skitser til for mere end et halvt år siden. Det sker efterhånden med mange af mine ideer; de får en meget lang fødsel. Det gør, at nogle ideer dør i stilhed. Så selvom der langsomt kommer mere og mere tid, så er der ikke tid nok til at få fuldført alle projekter.


Jeg er dog ret så glad for, at det her ikke er en af de dødsdømte ideer. For hvor var det sjovt at finde skalpel og underlaget frem igen. Min søster lavede mange papirklip, da vi var børn. Og selvom jeg aldrig opnåede hendes præcision, så hyggede jeg mig også gevaldigt med det. Det gør jeg åbenbart også som voksen.

Jeg har lavet 3 versioner af ægget og i 2 forskellige størrelser. Jeg valgte at skære det i to grå nuancer, selvom det ikke er traditionelle påskefarver.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...