lørdag den 18. marts 2017

Opfindsom monsterbog

Det er faktisk en skide god idé - og ret enkelt. Kerry Lords nye bog Edwards Imaginarium giver dig mulighed for let og hurtigt at sammensætte lige præcis dét krammevenlige monster, som du går og drømmer om. Ud fra en grundform kan du vælge hoved, hænder og ben og med det samme kan du se, hvordan dit monster kommer til at se ud. Du kan tilføje en hale, farver og selv vælge størrelse. Det er ret godt tænkt.Der er lidt for alle i bogen, der som alle Kerry Lords bøger er inddelt i 3 sværhedsgrader. Du får tips og hjælp til de forskellige teknikker og til montering. Alt i alt er det bare en monsterlækker hæklebog.


Bogen er allerede udkommet og du kan finde forhandlere her.

For god ordens skyld skal jeg lige huske at fortælle, at jeg har fået bogen fra forlaget Turbine for at kunne anmelde den. Det eneste jeg har modtaget er bogen, og alle meninger om den er mine egne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...