fredag den 17. februar 2017

To lækre hæklebøger

En der mest af alt er sjov, ballade og teknisk udfordrende og en, der er ultra feminin uden at blive for tøset. Der er kommet to nye hækle bøger fra Turbine og der er til masser af timer med nålen.


Hæklede dyretrofæer
Jeg kan godt lide "rigtige" trofæer og et selv nogle stykker hængende derhjemme. Jeg overvejer nu kraftigt, om der skal tilføjes en hæklet version til samlingen. Den nye bog af Vanessa Moonchie giver i hvert fald en lang række bud på bud på, hvordan de kunne se ud. Helt fra en lille bitte mus til et stort tyrehoved med guldring i næsen.
Min yndlings er dog haren... spørgsmålet er bare om jeg har tålmodigheden til at lave den, da den er så detaljerig så det halve kunne være nok.


Alle mønstrene i bogen er lavet både som tekst, omgang for omgang og i diagrammer, så det er lige meget, hvad du foretrækker. Måske lige med undtagelsen af de små mus, virker alle opskrifterne teknisk udfordrende, så med mindre du har en usædvanlig stædighed, vil jeg nok mene, at du skal være en dreven hækler for at kunne få et trofæ af pinden uden at skulle trævle op nogle gange.


Min hæklede dukke
Min hæklede dukke er en af de bøger, som jeg ikke kan finde ud af, om jeg skal beholde. Ikke fordi jeg er i tvivl, om jeg kan lide den, men fordi jeg ikke er sikker på, at jeg vil have, at Annika finder den om 5 år og forlanger hele bogens indhold hæklet på en weekend. Der er nogle virkelig fine dukker med nogle virkelig fine detaljer i bogen, som sikker vil kunne smelte enhver lille piges hjerte.
Det ser ud til at der (naturligt nok) er en del montering og det er her, jeg normalt står lidt af. Men hvem kan stå for disse små stakke af underbukser??Begge bøger er allerede udkommet.

For god ordens skyld skal jeg lige huske at fortælle, at jeg har fået bøgerne fra forlaget Turbine for at kunne anmelde dem. Det eneste jeg har modtaget er bøgerne, og alle meninger om dem er mine egne.

2 kommentarer:

  1. Hej. Jeg er i gang med at hækle zebraen fra bogen om dyretrofæer. Tror du evt. Du vil kunne hjælpe mig med, hvad man gør ved starten af frontmarkeringerne?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej! Jeg beklager, jeg havde ikke set, at du havde kommenteret. Jeg ved desværre ikke, hvad man gør, for jeg er aldrig selv kommet i gang med trofæerne.

      Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...