lørdag den 25. februar 2017

Nederdel med ufrivillig hulmønster

Jeg har aldrig før oplevet problemer med alpakkagarn, som da jeg strikkede denne lille gule sag til Annika. Maskerne lå hulter til bulter og udtagningerne resulterede i store huller...


Normalt ville jeg have pillet det hele op og startet forfra. Men hele pointen med at strikke nederdelen var at have et projekt, hvor jeg ikke skulle tænke, og som kunne belønne min trang til at se et projekt færdig i en tid, hvor alle projekter (store som små) føles som evighedsprojekter. Så jeg pillede ikke op. Det hjalp lidt at skylle nederdelen op, men det lykkedes ikke at skjule de huller, som mine udtagninger resulterede i. Ret irriterende, men så var det jo heldigt, at det nederste af nederdelen alligevel skulle have et hulmønster. :) Mønsteret er Prikket nederdel fra bogen Strik til børn fra Paelas. I øvrigt et superlækkert resteprojekt, hvis man er nybegynder eller blot til en hel masse retmasker. :)

1 kommentar:

  1. Jeg kan godt lide farven, og hullerne gør den lidt boheme rustik agtig.
    Den er faktisk pæn og sød til hende:-)
    God søndag!

    SvarSlet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...