fredag den 14. oktober 2016

Smukke Paelas

Paelas er notorisk for smukt design til børn. Der er ikke en finger at sætte på æstetikken eller på præsentationen af de mange skønne modeller i bogen Strik til børn fra Paelas.


De første 80 sider i bogen er spækket med lækre billeder af lækre unger i uendelige versioner af lækker strik. Man kan næsten blive helt forpustet af alt det, man gerne vil lave til sit barn og hvor meget det vil koste i både tid og garn. Men nøj, hvor er det hele altså pænt! Det er ikke nødvendigvis praktisk det hele, men virkelig virkelig pænt.

Opskrifterne ser ud til at være til at gå til. Trøjerne strikkes typisk oppefra og ned og har minimal montering - så det er lige efter mit hoved. Selvom man bliver forpustet af de mange versioner af de forskellige modeller, er det samtidig inspirerende. Det er fedt at se, hvilke muligheder der er i bogen og hvor forskelige udtryk, man kan få ud af de forskellige designs. Og måske er det også med til at gøre bogen til en tidløs klassiker?

Bogen udkommer i dag og du kan finde forhandlere HER.

For god ordens skyld skal jeg lige huske at fortælle, at jeg har fået bogen fra forlaget Turbine for at kunne anmelde den. Det eneste jeg har modtaget er bogen og alle meninger om den er mine egne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...