fredag den 30. september 2016

Öland

Det har taget 2 måneder at strikke min nye dejlige nye lune trøje. I "gamle dage" ville den have været færdig på et par uger. Mest af alt fordi den er strikket på pind 6 og er en dejlig kombination af afveksling og lette teknikker. Og så er den bare så pæn at se på! Så nu kan det bare blive efterår!


Jeg har lavet nogle små ændringer i forhold til, hvordan det er tænkt fra KitCouture:
 • Jeg har byttet om på den blå og den brune farve. Den lyseblå var alt for babyblå til min smag, så selvom jeg havde ønsket mig det lyseblå kit, så endte jeg altså med en brun rib i stedet.
 • Jeg har lavet halsudskæringen anderledes end i opskriften. Det var simpelthen for besværligt, så jeg lavede en lettere løsning.


Jeg fik kittet fra KitCouture i fødselsdagsgave. Det koster mange penge og jeg var superglad for at få fingrene i det. Men selvom designet er lækkert, så er der nogle ting, som jeg synes mangler rigtig meget før, at jeg vil købe flere kits:
 • Der mangler billeder af de forskellige farvesammensætninger på hjemmesiden. Man kan altså ikke se præcis den model, man køber. Jeg har ladet mig fortælle, at den sweater der er billede af KitCoutures hjemmeside faktisk er herremodellen. Hvilket giver god mening, da min trøje har en helt anden pasform end den på billedet.
 • Jeg synes, at man skal tænke sig til for meget selv. Selvom opskriften er kategoriseret som "øvet", så synes jeg, at det ville have været rart med en beskrivelse af eller et diagram til, hvordan udtagningerne på ærmerne skulle laves, så man kunne være sikker på, at mønsteret passer sammen i raglanen.
 • Jeg fik kittet som gave og derfor kan jeg ikke blive medlem af deres kundeklub MitKit, hvor man tilmeldes via sit køb på sin e-mail adresse. Det synes jeg er ærgerligt.
Men når det så er sagt - så prøv lige at se, hvor lækkert den er! :)


4 kommentarer:

 1. Lækker trøje du har strikket

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Den er også virkelig lækker at have på. :)

   Slet
 2. Det er bare en megaskøn trøje! Hvordan endte du med at strikke udtagningerne på ærmerne, så det så ordentligt ud ift. mønsteret? Har du et godt tip? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sara. Jeg talte og talte og talte. Men i sidste ende gav det faktisk sig selv. Mønsteret passede, så det ikke så dumt ud. Jeg tror det vigtigste er, at man er nået til præcis samme række i mønsteret på ærmerne og på bullen. God fornøjelse!

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...