søndag den 4. september 2016

@minkreativeuge dag 7: garngraffiti

I dag er den sidste dag, hvor jeg har profilen @minkreativeuge på Instagram. Det har været virkelig udfordrende at skulle nå noget nyt kreativt hver dag og hvis jeg fortsætter på den måde, så vil vasketøjet nå nye højder og lejligheden vil ligne, at en babyforretning har kastet op ud over det hele... Men det har også været sjovt og det har givet mig ny lyst til at lave andet end at strikke, som ellers længe har været min foretrukne syssel.

I dag har jeg haft gang i symaskinen, for jeg ville omdanne nogle hæklede firkanter fra et kuldsejlet hækleprojekt til reklame for @minkreativeuge. Så nu er der lavet en bunke firkanter med QR-koder, som skal hænges op i byen og forhåbentlig give endnu flere følgere og bidragydere! Ina og jeg er virkelig glade for og også lidt overraskede over, hvor mange af jer, der har lyst til at lege med. Og personligt glæder jeg mig ustyrligt meget til at se, alle de mange forskellige bud på, hvad en kreativ uge indeholder.Hvis du selv skulle have lyst til at overtage @minkreativeuge og dele dine sysler med følgerne, så kan du læse mere og tilmelde dig HER. Du kan også bruge hashtagget #minkreativeuge på Instagram og på den måde inspirere andre med din kreative hverdag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...