lørdag den 3. september 2016

@minkreativeuge dag 6: broderi på net

Min yngste niece Marie kan rigtig godt lidt at efterligne den måde, som voksne gør ting på. Så hun elsker at lave mad, købe ind og støvsuge. Så derfor skal hun have et indkøbsnet i børnestørrelse. Jeg har fundet et net fra mine (uudtømmelige) gemmer og for at gøre det til Maries, skulle der broderes et stort M på.


Jeg kan godt lide meget enkle dekorationer med broderi og jeg er helt klart til "less-is-more". Jeg savner at lave den her slags projekter, så det var rigtig hyggeligt med lidt lyn-broderi. Det har også fået mig til at indse, at jeg skal øve mig mere og holde mine skills ved lige... for mine sting er ikke heeeelt regelmæssige. :D

Hvis du selv skulle have lyst til at overtage @minkreativeuge og dele dine sysler med følgerne, så kan du læse mere og tilmelde dig HER. Du kan også bruge hashtagget #minkreativeuge på Instagram og på den måde inspirere andre med din kreative hverdag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...