fredag den 2. september 2016

@minkreativeuge dag 5: broderede stjerner

Jeg har efterhånden lidt af et lager af materialer til kreative sysler. Det er næsten pinligt så meget, det fylder. Det fede er, at jeg næsten har en lille butik, et lille tag-selv-bord af muligheder, som gør, at der nærmest ikke er grænser for, hvad jeg kan kaste mig over, hvis jeg får lyst.

For nogle år siden fandt jeg plastik canvas stjerner i min yndlings hobby biks: HobbyLobby. Og jeg har lige så længe gerne ville prøve at få en eller anden form for pynt ud af dem. Så til i dag havde jeg pakket et kit med uldgarn og håbede at inspirationen ville komme til mig.


Jeg ville gerne lave noget rimelig enkelt og det kom der så denne tofarvede stjerne ud af. Jeg tror, at designet skal fintunes noget og der er noget med den gulefarve, som bare ikke er helt rigtig. Men jeg er nu alligevel ok tilfreds med min første version. Jeg tror helt sikkert, at jeg skal have lavet flere stjerner, men måske i gråtoner??
Hvis du selv skulle have lyst til at overtage @minkreativeuge og dele dine sysler med følgerne, så kan du læse mere og tilmelde dig HER. Du kan også bruge hashtagget #minkreativeuge på Instagram og på den måde inspirere andre med din kreative hverdag.

3 kommentarer:

 1. de er smadderfine! Men jeg er nysgerrig omkring hvordan bagsiden ser ud?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt se, at min overskrift og teksten er lidt vildledende... men jeg har faktisk kun lavet én stjerne. Billedet viser de to sider, som er syet sammen i kanten. :)

   Slet
  2. det er en smart måde at undgå den formentlig knap så pæne bagside :) Hobby Lobby er også en af mine favoritbutikker, det er en skam at man skal rejse så langt efter den :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...