torsdag den 1. september 2016

@minkreativeuge dag 4: Malebogen

I dag har jeg prøvet noget, som jeg ikke har gjort i årevis og jeg ved faktisk ikke helt, om jeg synes, at det er så hamrende kreativt, for mig men afslappende - det var det. Jeg har for et par år siden fået en af de her voksen malebøger, som er så populære og da det jo er min mission at lave andet end at strikke, så fandt jeg farveblyanterne frem.


Det tager en hel tid at udfylde sådan en helt billede, men det var overraskende afslappende og jeg blev opslugt af processen. Dog er mit store issue med den slags aktiviteter, at jeg helst skal kunne "bruge" det endelige resultat til noget. Jeg er bare et menneske, der motiveres af produktion og resultat og noget mindre af proces. Så fordi jeg har så lidt tid til håndarbejde, tror jeg ikke, at malebøger kommer til at fylde så meget.

Hvis du selv skulle have lyst til at overtage @minkreativeuge og dele dine sysler med følgerne, så kan du læse mere og tilmelde dig HER. Du kan også bruge hashtagget #minkreativeuge på Instagram og på den måde inspirere andre med din kreative hverdag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...