tirsdag den 30. august 2016

@minkreativeuge dag 2: Hama-æbler

Dag nummer 2 på @minkreativeuge er lig med udfordring nummer 2: Hamaperler.
Jeg vil faktisk gerne arbejde mere med hamaperler, så det var rigtig sjovt i dag. Det føles som sådan et skønt medie og der er så mange sjove muligheder. Igen er det dog det her med, at jeg skal kunne bruge resultatet til noget og det er jo begrænset, hvor mange perleplademotiver, jeg kan tillade mig at hænge op i hjemmet. Dog synes jeg, at denne lille æble-guirlande kommer til at være helt perfekt til Annikas værelse.


Hvis du selv skulle have lyst til at overtage @minkreativeuge og dele dine sysler med følgerne, så kan du læse mere og tilmelde dig HER. Du kan også bruge hashtagget #minkreativeuge på Instagram og på den måde inspirere andre med din kreative hverdag.

4 kommentarer:

 1. Meget fin æbleranke! Jeg synes ikke man kan få for mange perleplader i hjemmet :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, jeg kan godt se, at jeg er helt gal på den. :D "Desværre" bor jeg ikke alene... :D

   Slet
  2. Jeg har haft held med at snige én ind ad gangen ;) Hvis man til at starte med placerer dem lidt diskret, kan man hurtigt få introduceret perleplader som en naturlig del af indretningen!

   Slet
  3. Det er skisme smart tænkt! :D

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...