mandag den 29. august 2016

@minkreativeuge dag 1: Mikro-pompon'er

I denne uge har jeg overtaget @minkreativeuge på Instagram. Jeg har sat mig et mål for ugen, hvilket er, at jeg hver dag vil lave noget kreativt, som ikke er at strikke. Det bliver kun nogle meget små ting, for hvis jeg skal lykkes og samtidig ikke helt tilsidesætte min lille fis af en datter, så må jeg hellere sørge for, at projekterne ikke tager timevis. Jeg vil også her på bloggen vise, hvad jeg laver, men jeg vil alligevel opfordre dig, der har instagram til at følge med derinde også!

For at gøre det hele mere overskueligt har jeg pakket 7 kits til ugen. På den måde er alle materialer samlet i forvejen og er lige til at gå til.

På min første dag valgte jeg det kit, hvor jeg skulle lave mikro pompon'er. De skal ikke være meget mere end 1-1,5 cm i diameter og jeg skal bruge dem til et hemmeligt projekt, som I kommer til at høre mere til senere på året. :)

Det var så mere besværligt, end jeg først havde regnet med. Jeg ville gerne have helt rundt og fine pompon'er, men det er altså svært, når de skal være så bitte små. Der skal være nok garn til, at de får fylde, men heller ikke mere end, at den snor, der holder det hele sammen kan skjules - og det var altså lidt af en opgave... så jeg snød... Jeg har brugt lim! Se her, hvordan jeg gjorde...

Jeg viklede strømpegarn om pålægsgaflen 20 gange. Bandt et stykke garn rundt om og strammede godt til.

Tog sløjfen af gaflen og klippede den op.

Så lagde jeg en smule lim rundt ved kanten, så garnet, der holder pomponen sammen blev skjult.
Jeg lod pomponen tørre og klippede den derefter til.Hvis du selv skulle have lyst til at overtage @minkreativeuge og dele dine sysler med følgerne, så kan du læse mere og tilmelde dig HER. Du kan også bruge hashtagget #minkreativeuge på Instagram og på den måde inspirere andre med din kreative hverdag.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...