lørdag den 13. august 2016

Min kreative ugeDen 22. august lanceres en ny Instragram profil, som har til formål at skabe ny inspiration og nye Instagram relationer. Profilen hedder @minkreativeuge og er en take-over-profil, hvor hver uge styres af en ny kreativ bruger. Alle former for håndværk, håndarbejde og nørkleri er velkomne! Hvis du overtager profilen, skal du blot vise, hvordan du bruger din kreativitet, hvor du finder din inspiration eller hvad du går og roder med.

Ideen er ikke min, men Inas og jeg blev straks begejstret, da hun spurgte, hvad jeg synes om den og om jeg ville være med til at få sat det hele i gang. Så kom og leg med!

Du kan bidrage til fællesskabet ved at følge @minkreativeuge på Instagram eller ved selv at overtage profilen. De første 10 uger er allerede booket, men du kan stadig nå det. Se mere via dette link.

2 kommentarer:

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...