søndag den 21. august 2016

Hæklet friluftsferie

Jeg har fået en skøn bog! Selvom jeg ikke er vild med at hækle figurer og slet ikke småbitte gnidrede ting, så er jeg virkelig fascineret af Hækl din egen campingtur af Kate Bruning. Hun har skabt så fine og så utroligt detaljerede campingvogne, isbiler, telte, både og alt hvad der ellers hører til en herlig sommer i det fri.


Bogen skaber et skønt og hyggeligt legemiljø omkring friluftslivet. Der er en grøn legemåtte, buskads, træer og meget meget mere. Hele universet er skabt til figurer, der er på størrelse med playmobilfigurer. Men jeg tænker, at der sikker er en række figurer i ungernes legekasse, der vil passe ind - også selvom man ikke lige har playmobil.

Der er som sagt super mange små bitte detaljer i bogen, men det betyder nok også, at meget af det kan hækles på meget kort tid. Det håber jeg i hvert fald, hvis Annika en dag skulle ønske sig noget fra den. :)

Du får lige en gang billedspam fra Hækl din egen campingtur, som udkommer den 2. september.Du kan finde forhandlere af bogen HER.

For god ordens skyld skal jeg lige huske at fortælle, at jeg har fået bogen fra forlaget Turbine for at kunne anmelde den. Det eneste jeg har modtaget er bogen og alle meninger om den er mine egne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...