fredag den 5. august 2016

En foxy cardigan

I julen var jeg så heldig at vinde Charlotte Kaaes bog Strik og Mal og garn til rævecardiganen, som er at finde i bogen. Og selvom der er længe til Annika kan passe en størrelse to år, kunne jeg ikke holde fingrene fra projektet længere. Gobelinstrik skulle prøves! Og her er så resultatet.Cardiganen er rigtig let at strikke og gobelinstrik er super tilgængeligt - især, når det blot drejer sig om ret-strik. Charlotte Kaae har desuden lavet en let opskrift og modellen har fine detaljer, uden at det bliver kompliceret på nogen måde.

Gobelinstrik er som nævnt ret let. Men man skal være forberedt på at hæfte en h.... masse ender! Det trak tænder ud, men jeg er nu ret tilfreds med bagsiden af trøjen og hæftningerne er for det meste blevet pæne. 

I opskriften er der hverken knapper eller lynlås, men da jeg syntes, at den skulle have en enkelt lukning ved halsen. Så burde den ikke ryge helt så let af, når Annika fiser rundt en sommeraften i gården.

Nu håber jeg bare på, at min datter ikke bliver træt af strik i løbet af det næste års tid. :)


Hvis du selv skulle have lyst til at strikke rævecardiganen, så kig forbi min instagram profil, hvor du lige nu kan vinde bogen Strik og Mal og garn til cardiganen. :)

1 kommentar:

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...