onsdag den 20. juli 2016

Målebåndsstjerner


Jeg er vild med nørdet julepynt og igen er de her stjerner noget, som jeg gerne har ville prøve længe. De er faktisk en meget lettere at flette end dem af papir, da man kan hive og flå en hel del i målebåndet.

Du kan finde meget billige målebånd i Søstrene Grene og du skal blot bruge ét målebånd pr stjerne. Jeg drømmer om at finde vintage målebånd eller blot nogle i sjove farver. Måske har du selv, din mor eller din bedstemor nogle gamle udslidte målebånd liggende, som bare venter på at blive opgraderet til julepynt?


Via dette link finder du en flot vejledning til, hvordan man fletter julestjerner, hvis du altså ikke allerede har det i fingrene. :)


Målebåndsstjerner indgår sammen med andet julepynt og et gavekort til Kreakassen i min Jul i juli give away, klik HER og se, hvordan du deltager.

2 kommentarer:

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...