fredag den 1. juli 2016

Jul i juli

Jeg er en af dem, der altid sidder i december og beundrer alt det fine fine julepynt, som alle andre får lavet. Det virker i hvert fald til, at ALLE andre end mig får lavet fint nyt julepynt hvert år og jeg synes ikke rigtig, at jeg når noget som helst. Men i år skal det være løgn. Så derfor har jeg valgt, at jeg vil fejre jul i juli. Det betyder, at du her på bloggen i løbet af denne måned vil finde en masse julede projekter og DIYs. Du vil også kunne finde projekterne på Instagram under hashtagget #julijuli.


Hvis du følger med, har du muligheden for at vinde en pakke med et udvalg af hjemmelavede juleting og et gavekort på 279 kr til Kreakassen, som hver måned leverer nye superhyggelige DIY-familie-projekter.

Kender du ikke Kreakassen? 
Kreakassen er et nyt og skønt koncept, der kalder sig selv "din genvej til kreative stunder med familien". Det går ganske enkelt ud på, at du hver måned får tilsendt en kasse med 4 lækre kreative projekter til børnene. Du slipper altså for at skulle finde på, planlægge og købe ind til regnvejrssøndagen, legeaftalen eller den ganske almindelige torsdag eftermiddag. Kassen følger årstider og højtider og indeholder alt hvad ungerne skal bruge for at udfolde sig. Du vælger selv, om du vil købe en enkelt kasse eller et abonnent. 

Du kan finde Kreakassens Instagram profil HER, deres spændende blog om kreativitet HER og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet HER, hvor du har deltager i lodtrækningen om en kasse hver eneste uge. 

Hvordan vinder jeg?
Julepynt og familiekrea - så kan vi næsten ikke komme mere i stemning. :) Alt, du skal gøre for at vinde, er at skrive herunder, hvad dit yndlingsjulepynt er, så er du med i lodtrækningen. Jeg trækker naturligvis en vinder den 24. :)

Glædelig juli allesammen!

47 kommentarer:

 1. Jeg elsker julepynt i hvid, til når vi ikke har en hvid jul. Og så har jeg en svaghed for alt, der glimter ;) Men fine ting i naturmaterialer har også glædet mig de sidste år.

  SvarSlet
 2. Adventskransen er den fineste julespreder :) - mange glade julihils fra Karin

  SvarSlet
 3. De gamle farvestrålende glaskugler jeg har arvet fra min farmor 💗

  SvarSlet
 4. Julestjernen, foldet i papir og med lys i, som hænger og byder velkommen i vinduet. Den var så hyggelig at komme hjem til som barn��

  SvarSlet
 5. Nisser ingen jul uden nisser

  SvarSlet
 6. det flettede hjerte er så hyggeligt!!

  SvarSlet
 7. Vi har krystal prismer på juletræet. De spreder lyset så smukt. Desuden har jeg fået dem af min mormor og morfar. De havde dem med hjem fra ferie engang. Min mand og jeg køber også ting med hjem til træet når vi har været på ferie. En super sød tradition mine bedsteforældre fik sat skub i ☺

  SvarSlet
 8. Mit ynglings julepynt er hjerter af alle mulige forskellig slags.

  SvarSlet
 9. Jeg har arvet et par hjemmelavet engle, lavet af tør pasta og en vatkugle, og så spraymalet med guld:0)

  SvarSlet
 10. Mine yndlingsnisser er et par syet i stribet isoli og ris i måsen, så de kan sidde på et skab. Og så min mormors julekugler, som jeg har arvet - selvom hun gudskelov er her endnu. :-)

  SvarSlet
 11. Mit yndlingsjulepynt er en serie af "hængekravlenisser", som jeg har fået med fra mit barndomshjem. De svæver i en tråd hen over stuen, er alle vidt forskellige, men holder på mange forskellige måder krampagtig fast i snoren med knæhaserne, fødderne eller det yderste af fingerspidserne.

  SvarSlet
 12. Mit yndlingshulepynt er nogle små kniplede flethjerter lavet af mit oldemor.

  SvarSlet
 13. De små gamle glaskugler og flettede ministjerner fra min mormor.

  SvarSlet
 14. Mit yndlings er stjerner. Nærmest alle slags, men mest de flettede i alle mulige farver.

  SvarSlet
 15. De røde "æbler" jeg har arvet fra min mormor og morfar.

  SvarSlet
 16. Fra min mor har jeg arvet små træfigurer til træet. Ingen jul uden dem.

  SvarSlet
 17. Jeg har arvet mange juleting som betyder meget for mig - min oldemors hjemmelavede julestjerne fra 50'erne og al verdens fra min egen barndom i 70'erne. Men, mit absolut YNDLINGS julepynt, er en gave min niece selv har lavet - et M for moster. Jeg elsker at være hendes moster og at det er dét hun relaterer til ❤️

  SvarSlet
 18. Et af mine absolutte yndlingsjulepynt er en nisse, der sidder og strikker.
  Nissen fik min farmor af sin søster, moster Ebba, fordi den mindede Ebba om min farmor.
  Julen inden min farmor døde, hvor hun var syg af kræft, fik min søster og jeg lov til at få noget af farmors julepynt, og jeg valgte denne nisse. D
  Den har altid en speciel plads i december.

  SvarSlet
 19. Mit yndlingsjulepynt er røde hjerter - så er det jul :-)
  Julehilsen Karen

  SvarSlet
 20. Mit yndlingsjulepynt er røde hjerter - så er det jul :-)
  Julehilsen Karen

  SvarSlet
 21. Jeg er i en periode hvor eneste regel om juletræspynten et, at den skal være hjemmelavet. Pt er favoritten strikkede julekugler ala arne og carlos��

  SvarSlet
 22. Mit yndlings-julepynt er mine gamle plys-rudolfer
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com
  herframinverdengaer.blogspot.dk

  SvarSlet
 23. Min mor har en fyrfads"stage" der er formet som en lille kamin med fyldte julesokker på.

  SvarSlet
 24. Julestjerner! I alle farver, former og finish! Hvert eneste år fletter, klipper og klistrer jeg talrige, og forsøger derefter at forære de fleste væk så hjemmet ikke drukner i dem :)

  SvarSlet
 25. Jeg elsker fine julekugler. Jeg er i år begyndt at købe dem på rejser, så jeg glæder mig endnu mere til at finde julepynten frem i år.

  SvarSlet
 26. Jeg er vild med de gamle flettede hjerter, som stammer fra det juletræ vi havde inden vi fik børn. Jeg er også helt vild med at min svigermor har kæder med lakridskonfekt og chokoladeringe med krymmel på deres træ.

  SvarSlet
 27. Wauw! Du laver så mange fine ting :-)
  Mit yndlingsjulepynt er min svenske kirke med lys, der kan spille stille nat og brunkagehus :-D
  Det minder mig så meget om alle de gode dage fra min barndom!
  Det er virkelig en tradisjon jeg bliver ved med selv om jeg er flyttet fra mit fødeland Sverige og til skønne Danmark :-)

  SvarSlet
 28. Mine ynglingsting er mine strikkede nisser i forskellige str. Som jeg har arvet efter min kreative Mormor, som har lært mig at strikke,hækle og brodere.det er over 50 år siden.
  Mvh.Yvonne

  SvarSlet
 29. Mine ynglingsting er mine strikkede nisser i forskellige str. Som jeg har arvet efter min kreative Mormor, som har lært mig at strikke,hækle og brodere.det er over 50 år siden.
  Mvh.Yvonne

  SvarSlet
 30. Fine gamle sølvfugle med fjerhaler 🕊🎄

  SvarSlet
 31. En lille engel jeg fik i julegave fra min børnehavepædagog for 30 år siden- den kommer hvert år op på min troldegren

  SvarSlet
 32. Jeg har arvet en masse julepynt fra både min mormor og farmor. Men det stykke julepynt jeg holder allermest af er to filt nisse mus ��

  SvarSlet
 33. Helt sikkert snefnug! ❄️ Fine krystaller i papir eller som perleplader... ☺️

  SvarSlet
 34. Af hjemmelavet julepynt elsker jeg at flette stjerner i alle afskygninger, men hvis det er julepynt i butikker er jeg mest til fine engle - gerne engle med forskellige hudfarver og etniciteter.

  SvarSlet
 35. Jeg elsker at flette julehjerter, men synes at flettede stjerner er super fine ��

  SvarSlet
 36. Julehuset fra min farmor med lys i og sne på taget. En lige så gammel nisse er på vej ned i skorstenen, og små nisser kælker of leger på taget 🎅❤

  SvarSlet
 37. Flettede julehjerter.... :-)

  SvarSlet
 38. Jeg elsker julepynt af papir -- klippet, foldet eller flettet :-)

  SvarSlet
 39. Jeg er vild med det glas-juletræ jeg købte i Venedig for 3 år siden, men mine små foldede guldstjerner, som min afdøde farmor har lavet har også stor betydning - mine kreative evner er nemlig arvet fra hende <3

  SvarSlet
 40. Absolut yndling er en lille elg i træ med prikket slips. Utvivlsomt skandinavisk, men købt i Frankrig, da vi boede der og holdt jul selv for første gang.

  SvarSlet
 41. Advents kransen og levende lys på juletræet er bare så smukt. Men med schæfer og 4 katte nøjes jeg med lyskilder. Julen er bare den smukkeste tid på året ❤

  SvarSlet
 42. Flettede julestjerner

  SvarSlet
 43. Jeg elsker julepynt, og især det jeg har arvet fra min mormor. det er svært at vælge, men det bliver mine fine gamle glaskugler til juletræet, som jeg lægger i et fad i december inden de kommer på juletræet. Så vi kan kigge på dem i længere tid. Hvor er de fine, de stjerner du lige har lavet af målebånd, dem er jeg nødt til at prøve <3

  SvarSlet
 44. Mit yndlingsjulepynt er mine englelyse stager fra Dalle Valle, som jeg har arvet fra min farmor, og så samler jeg på snemænd, ingen jul uden begge dele. Er ikke så vild med nisser.

  SvarSlet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...