fredag den 29. juli 2016

Foldede stjerner i stof

Måske er stjerner ikke nødvendigvis en juleting. I hvert fald synes jeg, at de her blomstrede sagtens kan pynte her til sommer, selvom den flettede form, jo traditionelt hører julen til. Stjernen er bestemt ikke min opfindelse og du kan finde en DIY på stof-versionen lige her.


Min erfaring er, at tyndt stof a la Liberty er lettest at arbejde med og derudover følte jeg, at der manglede en måde at "hæfte" ender på stjernen. Jeg har derfor lagt en lille klat tekstil-lim ind i hver lomme, så jeg er sikker på, at det hele bliver, hvor det skal. Jeg kunne desuden ikke lide at lave hul  stjernen, da jeg tænkte, at det ville trævle i længden og derfor har jeg bare sat snoren igennem midten og fikseret den med en perle.


4 kommentarer:

 1. Flot og råt ophæng - tak for idéen - mange glade sommerhils fra Karin

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karin. Jeg håber, at du får lyst til at lave nogle selv. :)

   Slet
 2. Det er så fint at følge dine jule ideer her i juli, tak fordi du deler.. Vh jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Jette! Det er dejligt, at du har haft lyst til at følge med. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...