fredag den 22. juli 2016

DIY: Pompon'er og krystaller

I januar gik jeg forbi en vinduesudstilling på Nørrebro, som havde de skønneste ophæng lavet af pompon'er og perler - og jeg måtte bare prøve at lave min egen version af dem i en julet/vinter-agtig udgave. Jeg havde faktisk alle materialer derhjemme og jeg synes, at det var en dejlig mulighed for at få brugt nogle hvide garnrester og de sidste lysekronekrystaller, som jeg købte i Firenze tilbage i 2014.


De er ret simple at lave og hvis du selv har lyst til at prøve, så skal du blot bruge følgende:
  • Garnrester
  • Perler i træ og glas
  • Tunge perler, krystaller eller andet, der kan give tyngde til ophænget
  • Fiskesnøre
Lav pomponer af dine garnrester - gerne i forskellige størrelser. Trim dem, så de bliver jævne og runde. Træk derefter krystal, perler og pomponer på fiskesnøren og hæng op!

Husk, at deltage i min Jul i juli give away,  Jeg trækker en vinder den 24.! Klik HER og se, hvordan du deltager.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...