onsdag den 13. juli 2016

DIY: Helt enkle hæklede engle

Jeg har set disse engle mange steder de sidste par år og pludselig har jeg fundet ud af, hvor helt igennem enkle de er at lave. For faktisk er der tale om en form for upcycling af servietringe. Den havde min hjerne ikke regnet ud (man kan jo ikke være lige skarp hver gang). Jeg havde nemlig ikke fanget, at det faktisk er relativt let at finde brugte servietringe på dba.dk eller i genbrugsforretninger, som i løbet af få minutter kan blive til julepynt.Jeg har set to versioner af engle med udgangspunkt i hæklede servietringe og til denne (den mest simple), skal du bruge:
 • En servietring
 • En træperle
 • Snøre
Og så kan du næsten regne ud, hvad der skal ske... Du klipper din snøre i din ønskede længde, sætter den rundt om servietringen, på med perlen og til sidst en knude. Det kan ikke blive lettere.De helt enkle hæklede engle indgår sammen med andet julepynt og et gavekort til Kreakassen i min Jul i juli give away, klik HER og se, hvordan du deltager.

4 kommentarer:

 1. ...og dine engle har fået mig til i går at købe servietringe i genbrug. <3 Nøj, de havde mange!

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt! Jeg glæder mig til at se, hvad du finder på. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...