søndag den 31. juli 2016

DIY: Gavesløjfer af målebånd

I princippet kan målebånd vel bruges til nærmest det samme som papirstrimler til stjerner - og det inkluderer disse gavesløjfer, som kan gøre gaveindpakningen eller juledekorationen til noget helt særligt!


Du skal bruge:
 • Målebånd
 • Dobbeltklæbende tape
 • Saks
Jeg har taget udgangspunkt i, at man skal brug ét målebånd pr sløjfe og at eventuelle metalender klippes af og derfor "spiser" 2 cm af båndet. Vi har altså 148 cm til rådighed. Samtidig er der også behov for fylde, så jeg har klippet målebåndene forskelligt alt efter, hvor brede de er. På den måde synes jeg, at de bliver pænest.

Du skal bruge følgende stykker af et målebånd med 1,5 cm bredde:
2 à 20 cm
2 à 19 cm
2 à 17 cm
2 à 16 cm
1 à 6 cm

Du skal bruge følgende stykker af et målebånd med 2 cm bredde:
4 à 23 cm
2 à 21 cm
1 à 11 cm
Sæt et stykke dobbeltklæbende tape på midten af de lange stykker og i den ene ende af det korteste stykke.

Lave nu ottetaller af de lange stykker og en cirkel af det mindste stykke. Sæt igen dobbeltklæbende tape på stykkerne, så de er lige til at sætte sammen.
Begynd at samle sløjfen på denne måde med de længste 8-taller først og herefter mindre og mindre.
Til sidst sættes cirklen i midten af sløjfen. Sæt et stykke dobbeltklæbende tape i bunden af sløjfen og den er klar til brug!Det var det sidste indlæg i denne måneds tema, som jeg har nydt meget. Især har det været sjovt at have så meget gang i bloggen igen. Det bliver nok ikke lige så koncentreret fremadrettet, men jeg håber, at det bliver til mere, end det blev til i de første måneder af lille Annikas liv.

Jeg har samlet alle Jul i juli indlæggene på én side, som du kan finde HER og via billedet i venstre side. På siden er der også links til tidligere jule-DIYs. Så det bør være let at finde tilbage til projekterne, hvis du frem mod jul skulle have lyst til at give dig i kast med nogle af dem.

Tak fordi du legede med. Glædelig juli!

2 kommentarer:

 1. Det har været MEGA-hyggeligt med jul i juli. Og der er mange ideer at prøve af i efteråret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg bare superglad for at høre!

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...