søndag den 3. juli 2016

DIY: Flettede hjerter af spillekort


Spillekort kan være så fine og smukke og derfor synes jeg af en eller anden årsag, at de fortjener at blive klippet i stykker og hængt op til jul. Disse kort er "sponsoreret" af min mors endeløse lager af ting, der bare venter på at blive brugt kreativt. - Så endnu en gang tak, Mutski.

Du skal bruge:
 • Spillekort
 • Stansejern eller skabelon til flethjerter
 • Lim
 • Hultang
 • Eyelets
 • Lædersnøre

Processen er meget simpel. Du fletter/væver hjerterne sammen og giver de små flapper en lille klat lim, så de ikke stritter for meget. Derefter laver du et lille hul, sætter en eyelet i og en snøre og voila! Dine hjerter er færdige.

Jeg synes, at det bedste resultat kom med billedkortene og kort med en værdi over 6. Ellers var der for få hjerter, spar, kløver eller ruder på kortene og de blev lidt kedelige.


Jeg er vild med mit flethjerte-stansejern, men det er dyrt og måske en anelse overkill at investere i, medmindre du regner med at lave mange forskellige hjerter. Det smarte ved stansejernet er, at det laver helt regelmæssige udklip og det kan også bruge til de traditionelle hjerter, hvor der kan være noget i. Det usmarte er, at du kun kan lave den ene slags hjerter, hvor du jo kan google dig til utallige sjove skabeloner, som er lige til at printe og klippe ud.

De flettede hjerter indgår sammen med andet julepynt og et gavekort til Kreakassen i min Jul i juli give away, klik HER og se, hvordan du deltager.

2 kommentarer:

 1. Jeg anede ikke man kunne få et stansejern til hjerter. Smart.
  fine hjerter

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rigtig smart. Jeg faldt også over det ved et tilfælde - og måtte bare eje det... :D

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...