onsdag den 27. juli 2016

DIY: Et hæklet englekor

Det er stadig juli måned og derfor vi endnu ikke færdige med at lave julepynt! Jeg har tidligere vist en helt enkel engel lavet af snor, en servietring og en træperle. Disse engle er også baseret på servietringe og er et helt kor af små engle med meget store vinger. Jeg har set denne version på Instagram hos @katyst og du kan også lave dem selv.


Jeg har brugt:
  • Fine hæklede servietringe (fundet på dba.dk)
  • Porcelænsperler
  • Træperler
  • En sort tusch
  • Nål og tråd
Igen er det såre simpelt. Servietringen er jo allerede hæklet, så de er bare at tegne et ansigt på træperlen, sy en porcelænsperle i ringen sammen med træperlen og sætte en tråd i, så den kan hænges op.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...