søndag den 17. juli 2016

DIY: Akrylæsker med Libertyknapper


Jeg er selv lidt doven, når det gælder gaveindpakning. Men hvis man nu selv laver en del hjemmelavede gaver, så fortjener selv de mindste kreationer da en fin præsentation. Jeg er vild med de bitte små akrylæsker fra fx Søstrene Grene. De er så fine til fx øreringe, små vedhæng eller andet, der skal vises frem og æskerne kan let gøres endnu finere med lidt stof og en knap.

Du skal bruge:
  • Små akrylæsker
  • Overtræksknapper
  • Stof
  • Tang
  • Lim
Det er ret lige til. Betræk først knapperne med det stof, du ønsker. Jeg har brugt nogle af mine mindste Liberty rester til projektet. Hvis det er en metalknap, kan du let klippe det lille øsken af på bagsiden og blot lime knappen på låget af æsken. Jeg synes ikke, at det er så let at klippe i overtræksknapperne af plastik, men det kan lade sig gøre.

Du kan vinde et sæt akrylæsker sammen med andet julepynt og et gavekort til Kreakassen i min Jul i juli give away, klik HER og se, hvordan du deltager.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...