søndag den 24. juli 2016

Årets gaveindpakning og en vinder

Ingen jul uden gaveindpakning! Som nævnt tidligere er jeg rimelig doven, når det kommer til at pakke gaver ind. Det skal helst være enkelt, pænt og let og det er denne idé også, selvom den måske af nogle vil blive betegnet som helligbrøde. Det, jeg har gjort, er simpelthen at tage et mønsterark fra et gammel syblad, som jeg alligevel var ved at smide ud. Det er tyndt, som silkepapir, så jeg har også tilføjet et lag af farvet silkepapir, så man ikke kan se igennem.


Jeg er selv ret vild med udtrykket og synes, at det matcher mine til-og-fra-stjerner perfekt. Så nu skal jeg bare i gang med at lave julegaver, så temaet bliver helt gennemført.

Og så til en vinder! Jeg har trukket lod blandt deltagerne ved hjælp af random.org og vinderen af en kasse med julepynt og et gavekort til Kreakassen er: Martina! Vil du sende mig en mail på astrid@rocknrollhausfrau.dk med din adresse? Så sørger jeg for, at præmierne bliver sendt til dig.

Tak til alle jer der deltog i min give away og fortsat glædelig juli!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...