tirsdag den 14. juni 2016

Gravhunden Growl

Jeg har fundet mine UFO'er frem fra før, jeg fik min lille datter. Denne hæklede gravhund var blandt dem og faktisk var den så tæt på at være færdig, at den blot manglede sit hoved og så en god gang fyld. Så det tog ikke så lang tid at blive færdig, da jeg fik taget mig sammen til at gå i gang. Det skal dog siges, at det ikke er hammerlet at huske, hvor man er kommet til i rækken af masker, når lillefisen kalder hele tiden. Men hunden er jo til hende, så hvis den er blevet skæv, så er det hendes egen skyld. :D


Opskriften på gravhunden er fra bogen Hæklerummet af Annika Messing og er hæklet i garn fra Søstrene Grene. Halsbåndet er lavet af et af mine gamle armbånd.2 kommentarer:

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...