tirsdag den 21. juni 2016

Endnu en bog om upcyclet børnetøj

For et par uger siden fortalte jeg om bogen Cool baby, som viser hvordan let man sy babytøj ud af de voksnes uønskede tøj - helt uden mønstre og med meget simple teknikker. May B. Langhelles bog Sy børnetøj kan vel nærmest opfattes som en slags overbygning dertil.


Bogen handler om det samme, nemlig det at sy aflagt voksentøj om til børnetøj, men her følger der mønsterark med. Der er mindre improvisation, men stadig stor opfindsomhed og en masse fine fine detaljer i det redesignede tøj. Der er hele 40 opskrifter på tøj til børn i str 0-6 år og bogen indeholder også opskrifter på sengetøj, legetøj og tasker samt en fin lille syskole.

Jeg synes, at det er nogle rigtig gode opskrifter og jeg vil helt sikkert tænke mig om, når jeg her i min post-gravide tilstand skal have ryddet ud i klædeskabet. Det kunne jo være, at noget af tøjet skal ende i lillepigens skab fremfor hos genbrugsforretningen...

Sy børnetøj udkom den 23. maj og du kan finde forhandlere af den her.

For god ordens skyld skal jeg lige huske at fortælle, at jeg har fået bogen fra forlaget Turbine for at kunne anmelde den. Det eneste jeg har modtaget er bogen og alle meninger om den er mine egne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...