lørdag den 18. juni 2016

Earthrocker baby

Der skal være rock i garderoben! Jeg har tidligere lavet en AC/DC body til Annika og nu var der tid til at få færdiggjort et broderi, som jeg måtte opgive tidligere på året pga karpal tunnel i begge hænder. Så nu har den lille madamme også sin mors yndlingsband på en body!


Broderiet er ikke blevet så skarpt, som jeg kunne tænke mig - jeg er lidt ude af træning. Men alt i alt er jeg godt tilfreds. 

2 kommentarer:

  1. FEDT - en "vild" baby. Jeg går jo amok i Scancut, købte en til at lave strygemærker med ud fra eget design - LIDT for fedt.

    SvarSlet
    Svar
    1. Årh... det lyder jo bare alt for fedt... Sådan en vil jeg også have!

      Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...