lørdag den 9. april 2016

Hvis nu foråret bliver hue-vejr

Det er lidt sent, at den er blevet færdig. Alt er blevet lidt forsinket af at have en nyfødt i huset. Men hvis nu foråret bliver koldt, så har jeg den fineste hue klar til de forhåbentlig mange ture med barnevogn og vikle.  :)


Mønsteret er fra Helga Isager og hedder Malene. Jeg har ikke Isager rester liggende og hvis jeg skulle købe ind til huen, ville den koste over 300 kr i garn OG jeg ville have rester liggende, som jeg ikke lige har planer for. Så derfor har jeg købt en kraftig mohair hos Wadils på AOH messen i februar. Jeg har kun strikket den i en enkelt tråd og hvis jeg skulle lave den om (hvad jeg ikke gider), så havde jeg strikket den i dobbelt tråd. Den er en smule tynd i kvaliteten lige nu - men at pille en hel hue i mohair op er liiiige lidt for meget arbejde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...