onsdag den 23. marts 2016

En vest - fra før jeg blev mor

Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan andre gør det og har gjort det. Det er jo umuligt at nå noget som helst andet end amning og bleskift, når baby først er kommet til verden. Hvor er den hyggelige babyhule, hvor et sødt sovende barn giver plads og tid til mors strikke-, hækle- og broderibehov???

Jeg har stor respekt for alle jer mødre på barsel, der både når at være kreative og vaske hår samtidig med, at I tager jer af de små pus. Nu har jeg selvfølgelig kun være mor i lidt over 3 uger og jeg er ikke så trænet endnu... Så jeg håber, at jeg på et tidspunkt får sneget lidt mere tid til det kreative ind i hverdagen.


Vesten herover blev færdig lige før, jeg fødte min lille pige. Den er strikket af et enkelt fed af det superlækre babyalpaka fra Frisenvang og er efter opskrift af Susie Haumann. Den er dejligt enkel og rar at strikke, når man ikke skal tænke for meget og du kan finde det nye hæfte Baby it's cold outside.

6 kommentarer:

 1. Ja, det var heldigt hvis man havde nået at børste tænder inden manden kom hjem ;D Godt du fik lavet lidt inden hun kom <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er helt fjollet, som bittesmåting pludselig slet ikke er til at nå! :)

   Slet
 2. Det kommer.😉 Specielt med den første. For mig var det først efter et par måneder ☺ nyd det og hyg dag med baby og tænk ikke på andet ☺

  SvarSlet
  Svar
  1. Åha, det er jo altså svært ikke at tænke på håndarbejde. :D

   Slet
 3. Tillykke med den lille.
  Du skal nok få overskud og lyst og drift igen. Men lillebitte er babyen jo kun kort...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er rigtigt. Det bliver nu dejligt, når overskuddet kommer tilbage. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...