onsdag den 17. februar 2016

Pusleunderlag

Hvis du følger med på Instagram, ved du måske, at jeg har fået syet verdens sejeste pusleboks af Ina. Hun var også så flink at sørge for at sy et etui til vådservietter. Så det eneste, der manglede var pusleunderlaget og der var lige akkurat stof nok, så det hele kunne blive matchy matchy.


Underlaget er syet efter en opskrift i bogen Små størrelser, som jeg skrev om i sidste uge. Jeg har justeret lidt på størrelsen for at få det til passe til tasken og jeg har brugt fleece i mellem lagene af voksdug og bomuld i stedet for pladevat - men ellers er det samme princip. Så nu skal der bare skiftes bleer i byen!

2 kommentarer:

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...