mandag den 22. februar 2016

Musikalsk æble

For længe siden købte jeg et kedeligt plysdyr med en velfungerede spilledåse på et loppemarked. Dyret blev brutalt flået, men jeg gemte spilleværket og nu er det endelig kommet i brug. Som så mange andre gange kom inspirationen fra Instagram - denne gang fra den dygtige og stilige Vibe Mai, som havde lavet en hæklet "spilledåse" af et æble og så måtte jeg bare kopiere!


Jeg har (ligesom Vibe Mai) hæklet i dobbelt garn og på nål 5. Jeg endte med at bruge 37 gram bomuldsgarn fra Søstrene Grene, så det er et genialt resteprojekt. Jeg valgte også at skifte den grimme hvide perle på spilledåsen med en, der matchede det hele lidt bedre.

Du kan finde opskriften på æblet gratis lige her.

1 kommentar:

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...