onsdag den 24. februar 2016

En hæklebog fra en tegneseriefigur

I øjeblikket vælter det ud med nye inspirerende håndarbejdsbøger og derfor vil jeg hver dag resten af ugen lave omtaler af et udvalg af disse bøger. Så hvis du trænger til ny inspiration, er det her, du skal følge med.

Den første bog i rækken af omtaler er fra formanden fra Dansk Tegneserieråd, Stine Spedsbjerg, som du måske kender fra StineStregen.dk og StrictlyStine.com.


Stine bringer humoren og tegneserien ind i sin bog. Alle opskrifter følges af små historier, kommentarer og ideer til anvendelse, som gør, at bogen også et indblik i Stines skæve måde at tænke på og som giver mange smil med på læben.

Som i alle andre bøger er der en oversigt over teknikker anvendt i bogen og der er fine step-by-step beskrivelser i opskrifterne, som gør det let at følge med, selvom man er begynder. Desuden er bogen pæn - du ved, billeder og farver er meget moderne og rare at se på og de fine tegninger ind i mellem giver lidt ekstra visuel lækkerhed.

Egentlig vil jeg sige, at det er en bog mest til (aspirerende) hæklere, der samtidig er fans af Stine. Her får du nemlig både hendes streg, hendes humor og hendes stil. Det, jeg personligt mangler i bogen, er en eller anden form for tema eller gennemgående linje. Der er lidt til babyer, lidt til hjemmet og lidt beklædning (til voksne, børn og hunde), hvilket er hyggeligt - men som måske gør, at man ikke køber bogen, fordi der er mange brugbare opskrifter, men snarere fordi den er finurlig og sjov.

Her får du en omgang billedspam fra bogen med nogle af mine favoritter og så kan du jo selv se, om du skal i boghandleren, på biblioteket eller om du helt springer over.Luffer og puffer - og andre ting du ku' hækle udkommer den 29. februar og du kan finde forhandlere af bogen lige her.

For god ordens skyld skal jeg lige huske at fortælle, at jeg har fået bogen fra forlaget Turbine for at kunne anmelde den. Det eneste jeg har modtaget er bogen og alle meninger om den er mine egne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...