torsdag den 4. februar 2016

Badetid!


Selvom kantebånd og min indre perfektionist nok aldrig bliver kærester, så var det her faktisk et både overkommerligt og hyggeligt projekt at sy et lille badelagen og nogle hoved-hale-klude. Jeg har taget udgangspunkt i vejledningen fra bogen Redebygning for begyndere. Den har ret mange fine små projekter i, men jeg har aldrig selv fået den købt, så det er heldigt, at biblioteket har et eksemplar, som jeg får lov til at låne i månedsvis. :)


2 kommentarer:

  1. Hvor er det fint. Nu er det vel også snart tid eller....?

    SvarSlet
    Svar
    1. Jep! Jeg har termin 23. februar. :) Men jeg har ikke travlt endnu. Jeg nyder at tulle rundt herhjemme.

      Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...