søndag den 7. februar 2016

Armstrikning

Jeg tror, at det er et par år siden, at jeg første gang hørte om armstrik. Og jeg synes, at det var ret genialt. Jeg fik også strikket et halstørklæde, men det blev slet ikke godt og jeg pillede det hele op igen. Der skal altså bare noget til før, det bliver pænt. Amanda Bassettis bog Armstrikning viser både gode og knapt så gode eksempler på.


Der er nogle gode instruktioner i bogen, der tager armstrik til et helt nyt niveau. Det er sgu ret fedt og det er i bedste trin-for-trin DIY stil, som jo er min yndlings.


Når det kommer til modellerne i bogen, synes jeg, at der er stor spredning på, hvor godt det lykkes. Jeg er mest til de "tættere" modeller med meget chunky garn. De løsere modeller er sværere at få til at se regelmæssige ud og det er her, hvor jeg nogle gange synes, at det kommer til at se for ujævnt ud og hvor jeg ikke selv lykkedes, da jeg prøvede teknikken af for nogle år siden. Men døm selv - her kommer lidt billedspam fra bogen. :)


Du kan finde forhandlere af Armstrikning lige her. Bogen udkommer den 12. februar 2016. 

For god ordens skyld skal jeg lige huske at fortælle, at jeg har fået bogen fra forlaget Turbine for at kunne anmelde den. Det eneste jeg har modtaget er bogen og alle meninger om den er mine egne.

1 kommentar:

 1. Kære Rocknroll Hausfrau!
  Jeg har ikke outlook så kan ikke få din emailadresse frem så skriver en lille note til dig her.
  Jeg importerer og sælger håndspundet babyalpaka uld som vi får direkte fra alpakaavlerne i Peru som hermed får hele indtægten for deres uld og samtidig får vi et fantastisk lækkert og unikt produkt.
  Hvis du er interesseret i at høre mere må du meget gerne skrive til mig på mfrisenvang@os.dk

  Mange hilsner
  Marianne Frisenvang

  SvarSlet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...